top of page

Al llarg dels anys Rosa Brugat ha desenvolupat diversos projectes relacionats amb els Aiguamolls de l'Empordà: 

Ssshhhhents

Any: 1998

Aquest és un projecte d'intervenció en el paisatge desenvolupat en motiu d'una exposició a la Nau Côclea (Camallera) i amb la col·laboració dels Aiguamolls de l’Empordà. 


En aquest projecte, Brugat observa un paisatge natural que l'és familiar i l'interpreta des d'una nova perspectiva. Utilitza vidres de colors als aguaits dels ocells a l'observatori i també crea una instal·lació en un estany amb casetes d'ocells (menjadores) on col·loca animalets de plàstic de Walt Disney. Amb aquesta acció, crea una similitud entre el real (el moviment) i l'estàtic sense vida.

… de pas

Any: 2014

...de pas és un projecte col·laboratiu amb Elena Font Rodà i Clara Oliveras realitzat al Parc Natural dels Aiguamolls de L’Empordà.

Rosa Brugat crea St. James’ Park Duck goes on holiday to Spain. Aquesta peça parla del trajecte com a experiència vital. El viatge d’un ànec que va del seu tranquil estany de Londres fins als Aiguamolls de l'Empordà. En el seu recorregut creua diferents territoris absorbint cultura, civilització, coneixement, i també, patiment i contaminació. Aquestes últimes el porten a anar perdent gradualment les seves plomes.

Treball exposat també a la Westminster Gallery Llibrery d’aquesta ciutat.

bottom of page